RWC2015 – Finallagen klara!

Helgens två stenhårda semifinaler blev nog jämnare än vad många förutspått! Nya Zeeland och Sydafrika spelade en stenhård och grymt spännande match som slutade 20-18 till All Blacks. I den andra semin blev siffrorna lite större, Australien hade gjort sin hemläxa och hade kontroll även om Argentina aldrig var långt efter, Aussies till final efter 29-15. Sydafrika får ta sig an Argentina i match om 3:e plats medan VM-finalen för första gången kommer att stå mellan ärkerivalerna Australien och Nya Zeeland!

rwc2015_tips_3semi

I vår tipstävling drygade Roger Brobeck ut sin ledning med tre av fyra lag rätt tippade, trots hans faiblesse för Frankrike.  Ingen har prickat in alla fyra lagen. George Doggart klättrar i rankingen till 5:e plats med chans på pallplats.

20151011_RWC15_Ranking_semifinaler